OIVA - Ympäristö- ja paikkatietopalvelu asiantuntijoille


OIVA - Ympäristö- ja paikkatietopalvelu asiantuntijoille

Palvelu tarjoaa ympäristöhallinnon tietojärjestelmiin tallennettua tietoa vesivaroista, pintavesien tilasta, pohjavesistä, eliölajeista, ympäristön kuormituksesta ja alueiden käytöstä sekä ympäristöön liittyviä paikkatietoaineistoja. Tietoja ovat tuottaneet ja keränneet sekä valtion ympäristöhallinnon virastot, erityisesti Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset (ELY) ja Suomen ympäristökeskus, että muut tahot. Palvelulla ympäristöhallinto haluaa edistää ympäristötiedon saatavuutta ja käyttöä.

Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti asiantuntijakäyttöön. Palvelun käyttö on maksutonta.

Paikkatiedot käyttöön ilman kirjautumista

  • Ympäristöhallinnon paikkatietoaineistot ovat nyt ladattavissa ilman OIVA-palveluun kirjautumista.
  • OIVA-palvelun käyttöehdot koskevat edelleen myös paikkatietoaineistoja.

Palvelun käyttö

Palvelua käytettäessä tule ottaa huomioon palvelun käyttöehdot. Osa aineistoista vaatii palveluun kirjautumisen. Kirjautumisen yhteydessä käyttäjän tulee antaa pyydetyt tiedot palveluntarjoajalle. Kirjautumisen jälkeen käyttäjälle toimitetaan palvelussa tarvittava salasana. Käyttäjän henkilötietoja käytetään vain palvelun rekisteriselosteessa mainittuun tarkoitukseen. Ympäristöhallinnon paikkatietoaineistojen lataaminen ja rajapintapalveluiden käyttäminen ei edellytä palveluun kirjautumista.

Ympäristöhallinto ei tarjoa palvelun käyttöä tukevaa henkilökohtaista asiakaspalvelua. Palautteet ja mahdolliset palvelua koskevat kysymykset pyydämme lähettämään Palaute-linkin kautta.

Sisäänkirjautuminen

Sähköpostiosoite

Salasana

 

Jos olet uusi käyttäjä, siirry sivulle: Rekisteröityminen
Jos unohdit salasanasi, siirry sivulle: Salasana unohtunut?

Muokattu 24.09.2013

© Copyright Valtion ympäristöhallinnon virastot | Palaute | www.ymparisto.fi